Wie ben ik

Van oorsprong ben ik fysiotherapeut en heb me gespecialiseerd in psychosomatische klachten en ontspanning. Na een coach opleiding ben ik in 2008 gestopt te werken als fysiotherapeut en ben ik een eigen praktijk gestart waarbij ik mij richt op stressreductie en counseling. 

In mijn praktijk en ook als moeder merkte ik dat kinderen net als volwassenen soms wat ondersteuning kunnen gebruiken. En dat het helpend kan zijn voor een kind om bewust te worden van eigen kracht en mogelijkheden. Ook dat ouders behoefte hebben aan ondersteuning bij het begeleiden van kinderen die veel te dragen te hebben. Daarom heb ik in 2014 de kinder- en jeugdtherapie opleiding afgerond.

Ik ben geregistreerd bij de SKJ (Stichting Kwaliteitsregister Jeugd) en volg de ontwikkelingen binnen mijn vakgebied door super- en intervisie, literatuurstudie, scholing en studiedagen. Mijn ervaring als fysiotherapeut  kan ik integreren.

Ik ben 57 jaar, getrouwd en heb drie kinderen.

 

Jean Gratama

aangesloten bij

Stichting Kwaliteitsregister Jeugd Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg Algemene Beroepsvereniging voor Counselling